Teleki Helytörténeti és Pihenő Park felújítása utáni eseménynapló - Józsefváros

2014. szeptember 11., csütörtök

Napi események - szeptember 11

Üzemi események, jelzések: 
  1. Egy kerékpáros látogató jelezte, hogy a tér bejáratától balra elhelyezett kerékpártárolók túl közel vannak a kerítéshez, azokat helyeztessük hátrébb
    Válasz: Valóban lehetne a kerékpártároló kb. 10 cm-el távolabb a kerítéstől, de ez nem akadályozza meg a kerékpárosokat abban, hogy - ellentétben a panaszt tevő úrral - a kerékpárt a hátsó felével állítsuk a tároló mellé. Így nem annyira zavaró a kerítés közelsége, másrészt stabilabban áll a kerékpár, harmadrészt ha valaki - helytelenül - a kereket rögzíti a tárolóhoz, akkor az esetleges tolvaj nem tudja olyan könnyen elvinni a kerékpárt (az első kereket otthagyva). A kérést így nem továbbítottuk.
  2. Egy kutyatulajdonos jelezte, hogy a kihelyezett információs tábla alapján nem egyértelmű, hogy kutyával nem lehet bemenni.
    Reagálás: Ideiglenes jelleggel (JVSZ engedéllyel) kiraktunk minden kapuhoz egy kutyával belépni tilos piktogramot, amíg a fenntartó elkészítteti a végleges táblákat.
  3. Észleltük, hogy a játszótérhez közeli kapu kilinccsel nem csukható, több anyuka jelezte, hogy igényelnék, hogy gyermekük védelme érdekében ezt javítsák meg, illetve biztonsági gyerek kallantyú zár elhelyezését javasoljuk.
    A kérést továbbítottuk, teljesítése folyamatban.
  4. A térgondnok munkáját segítve a parkot ellenőrizte a kerületi polgárőrség és a közterület felügyelet is, valamint a rendőrségi járőrök.
    Köszönjük!
  5. Észleltük, hogy az álló szobor nem elég stabil.
    Továbbítottuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése